Zucchinipesto. This fresh zucchini pesto is a great way to use up the end of summer garden surplus without having to bake it into every muffin, bread and cookie you can think of. Wednesday morning, I hopped on a plane to San Francisco for an opportunity to visit Del Monte's farms in Modesto, California. This removes the excess moisture from the zucchini.
To revisit this recipe, visit My Account, then View saved. Toss zucchini with oil in a large bowl. Spread the zucchini on the preheated baking sheet in a single layer. Mutter. Zucchinipesto könnte eines der köstlichen Menüs sein, um mit der Familie zu essen. Keine Angst vor Schwierigkeiten, denn ein gesundes Menü zuzubereiten dauert nicht lange. Das Rezept ist einfach und die benötigten Zutaten sind leicht zu finden. Du kannst kochen Zucchinipesto using 9 zutaten und 8 zubereitung. So kochst du es.
Zutaten für Zucchinipesto
- Muss 50 g von Kürbiskerne.
- Bereiten 50 g von Cashewkerne.
- du musst 2 handvoll von Petersilie.
- Bereiten 1 von Zucchini (ca. 200 g).
- Notwendigkeit 2 von Knoblauchzehen.
- Erforderlich 3-4 EL von geriebenen Parmesan.
- Vorbereiten 2 EL von Kürbiskernöl.
- du musst 100 ml von Olivenöl.
- Vorbereiten von Salz und Pfeffer.
Return the zucchini to the bowl. Add pesto, salt and pepper; toss to coat. To make the zucchini pesto, add the zucchini, basil, tahini, garlic and salt to the food processor or blender, and blend until creamy. Taste for flavor, adding more garlic, salt or tahini as needed.
Zucchinipesto So wird's gemacht:
- Kerne in einer Pfanne rösten und abkühlen lassen..
- Petersilie abbrausen, trocken schütteln..
- Zucchini waschen, putzen und würfeln..
- Knoblauch abziehen..
- Petersilie, Zucchini und Knoblauch zusammen mit den Kernen, Parmesan und Kürbiskernöl zu einem cremigen Pesto verrühren..
- Olivenöl einfließen lassen..
- Mit Salz und Pfeffer würzen..
- Pesto in Gläser füllen und mit Olivenöl bedecken..
To Make Raw Zucchini Pesto: To make zucchini pesto fully raw, simply skip. Bring a large pot of generously salted water to a boil over high. Add pasta and cook according to package directions for al dente. Drain, reserving ½ cup cooking water. Toss pasta and zucchini pesto in a large bowl, adding reserved cooking water as needed until creamy.
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