Zwetschgenkuchen. Zwetschgenkuchen typically calls for Italian plums (aka, European plums) and they are the variety most ideal for cooking not only because of their texture but also because their flavor becomes more complex through cooking. Italian plum season is short, usually from September through early October. Summer Time is Zwetschgenkuchen time for me.
I can't wait to get the first plums (Zwetschgen) every year to make one of my favorite fruit cakes. Cut the butter or margarine into small pieces, add to. Zwetschgenkuchen is a traditional fresh plum cake, thought to have originated in the town of Augsburg, Germany. Mutter. Zwetschgenkuchen könnte eines der köstlichen Menüs sein, um mit der Familie zu essen. Dafür stellen wir verschiedene Hausmannskostrezepte für Anfänger zur Verfügung, die Sie ausprobieren können. Keine Sorge, einige dieser Rezepte sind sehr einfach zuzubereiten und zu Hause zu üben. Du kannst kochen Zwetschgenkuchen using 12 zutaten und 4 zubereitung. So erreichen sie das.
Zutaten von Zwetschgenkuchen
- Benötigen 150 g von Mehl.
- Muss 1 Päckchen von Vanillepudding.
- Bereit 120 g von Butter.
- Erforderlich 60 g von Zucker.
- Notwendigkeit 1 von Ei.
- Benötigen 1 Messerspitze von Backpulver.
- Du brauchst 0,5 kg von Zwetschgen.
- Benötigen 100 g von Mehl.
- Muss 75 g von Butter.
- Muss 50 g von Zucker.
- Muss 2 Päckchen von Vanillezucker.
- Benötigen 1 TL von Zimt.
It is made with fresh prune plums which are at their peak in late summer. Perfect for the afternoon coffee hour. Serve at room temperature, with a dollop of fresh whipped cream. Traditionally, Zwetschgenkuchen is baked with yeast dough, but this recipe is faster with a simply mixed batter of semi-liquid consistency.
Zwetschgenkuchen Schritt
- Alle Zutaten bis zum Backpulver zum Teig mischen und in eine Springform drücken. Auch den Rand etwas hoch ziehen!.
- Zwetschgen entsteinen und auf den Teig legen..
- Restliche Zutaten mischen und auf die Zwetschgen streuen..
- Kuchen bei 180 Grad Ober-/Unterhitze 45 bis 60 Minuten backen..
Just sprinkle the plums with ground poppy seeds and cinnamon, with a crumble topping (Czech drobenka) as a final touch for an even better and more authentic taste. German Plum Cake Recipe ~ Pflaumenkuchen (Zwetschgenkuchen) with Streusel by Oma Gerhild Fulson. This traditional German plum cake recipe (known as Pflaumenkuchen, Zwetschgenkuchen, Zwetschgendatschi, or Quetschekuche depending which area of Germany you are in) and topped with a buttery streusel topping, is one of the most requested German recipes by those living outside of Germany. In a bowl, mix the flour, yeast, sugar, and salt. Add milk and butter and mix until the dough can be formed into a ball.
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